Barthes i Blod | About
15267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15267,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Sobre nosaltres

No som uns nouvinguts. Fa més de 25 anys que estem en el sector i poc a poc ens hem anat fent el nostre espai. Hem creat nous clients i hem mantingut els que vam tenir al començament. I ja són molts anys!

Ens dediquem al mon de la publicitat i els seus serveis. Hem anat evolucionant fins a arribar a ser una empresa que, mantenint la seva faceta artística i artesana dels seus orígens fent volums, ficticis i peces singulars, es dedica a ple rendiment a fer instal·lacions més industrials com ara esdeveniments, estands, decorats i exposicions.

Oferim als nostres clients tots els recursos humans i materials necessaris per poder dur a bon terme qualsevol tipus de projecte. Tenim experiència i quan es requereix treballem amb els millors proveïdors i industrials amb els que, durant tots aquests anys, hem anat formant equip.

+ 400

Clients

+ 3000

Projectes

+ 30

Anys

d